Головна » 2016 » Травень » 15 » На Рахівщині під час фестивалю відкрили нові туристичні маршрути

На Рахівщині під час фестивалю відкрили нові туристичні маршрути

Під час традиційного гуцульського гастрономічного фестивалю “Берлибаський бануш” у селі Костилівка організатори вирішили вразити відвідувачів оригінальністю та презентували кілька новинок.

Візитівкою та новим місцевим туристичним брендом стали скелі-стрімчаки, про походження назв яких місцеві розповідають романтичні легенди. Відомі вони також тим, що саме тут проходили зйомки уривку до кінострічки “Олекса Довбуш”.

Відкрили тут під час фестивалю і нові туристичні маршрути. Частина з них, яка веде до Скелі закоханих, буде доступною тільки для екстремалів, оскільки пролягає через гущавину лісу під значним нахилом. Проходження їх дозволене тільки із використанням спеціального спорядження.

Від підніжжя іншої скелі - Стрімчака - власне і розпочали урочисту ходу, яка свідчила про початок урочистої частини фестивалю. Сигналом до відкриття стали звуки трембіти із її вершини.

Після відкриття маршрутів організатори представили відвідувачам ще одну візитівку фестивалю, яка одночасто стала і основним її “спонсором” - корову Берлибашку, яка належить одному із місцевих господарів. Під час заходу гості мали можливість поласувати традиційними гуцульськими стравами, придбати колоритні сувеніри чи розважитись на атракціонах.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
15-05-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11105

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]