Головна » 2015 » Грудень » 26 » На ґрунті ненависті до Порошенка Балога з'їхав з глузду

На ґрунті ненависті до Порошенка Балога з'їхав з глузду

Можна, звісно, передбачити та навіть уявити, як половина Закарпаття впала в затяжний ступор від новини про те, що двоюрідний брат Віктора Балоги, нардеп та до недавнього часу затятий "єдиноцентрист" і позафракційник Василь Петьовка переметнувся до "Волі народу". Розплата не змусила себе довго чекати – "бунтівника" виключили із партії, а, отже, за логікою, і з "сім'ї".

"Вважати діяльність лідера Єдиного Центру, народного депутата Петьовки Василя Васильовича такою, що завдає шкоди авторитету Єдиному Центру та суперечить його статутним нормам і програмним засадам. Таке рішення було прийняте Президією Єдиного Центру. В зв’язку з цим було вирішено виключити Василя Петьовку з членів партії", – йдеться в офіційному повідомленні партії.

Та ступора, як не дивно, не було. Склалося враження, що такого чи чогось подібного закарпатці очікували, зважаючи на останні події в області.

Приказка "З Івана – в пани" має і зворотній відлік. Здається, саме це відбувається зараз із впливом Балоги та його родини на Закарпатті. Згідно результатів виборів Віктор Балога втратив статус "газди" області та довіри закарпатців у порівнянні з попередніми виборами більше, як удвічі. Поразка серйозна: у Балоги забрали обласну раду, Ужгородську міську та абсолютну більшість районних рад. Відданість Мукачева та району "кланчику" викликає скоріш співчуття, ніж захоплення.

Постібався над, м’яко кажучи, плачевними результатами "ЄЦу" і губернатор області Москаль.

"Нагадаю політичним бізнесменам із Мукачева одну елементарну річ, яку вони забули. Хазяїном може вважати себе тільки той, хто має контрольний пакет - понад 50 відсотків. Ці плани партії були повністю провалені на виборах, тому ніякого хазяйнування "ЄЦ" на Закарпатті більше не буде", - наголосив Москаль.

Його слова потрапили Богу в уха – "імперія" розвалюється на очах.

До речі, Балога провалив вибори у найбільшому районі Закарпаття – Тячівському, обранцем від якого і є Петьовка. Партія, яка впродовж останніх років трималась на ключових посадах у районі, залишилась практично ні з чим за результатами виборів, а зараз втратила останній оплот.

Але… агов ті, хто вже відспівав заупокійну Балогам: усе може бути не так просто, як здається на перший погляд. Звісно, можливо Петьовка "прозрів" і таки наважився піти проти того, хто, власне, вивів його у велику політику і кому, власне, він повинен завдячувати сьогоднішньому своєму положенню. Та не варто ігнорувати і хитрість Балоги, який, можливо, просто вирішив із соратниками погратися в "доброго" і "злого" поліцейського. Петьовка – найкраща фігура такого розкладу, бо рідні брати чи (тьху-тьху) син внесли б чимало сумнівів у "щирість" намірів Балоги.

Та, у будь-якому випадку, наступного кроку Балоги чекати, судячи з усього, будемо не довго: стоячи однією ногою у проваллі, довго не думають, пише Depo.Закарпаття.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-12-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11018

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]