Головна » 2015 » Грудень » 12 » На українсько-польському кордоні продовжують збільшуватися автомобільні черги

На українсько-польському кордоні продовжують збільшуватися автомобільні черги

На українсько-польському кордоні сьогодні, 12 грудня, у шести пунктах пропуску фіксується збільшення кількості автотранспортних засобів у черзі на перетин кордону - загалом у чергах стоїть майже 650 авто.

Як повідомили у прес-службі Держприкордонслужби – Західний кордон, станом на 08.00 суботи у пункті пропуску "Шегині" у черзі стоять 150 автомобілів, у пункті пропуску "Краковець" – 150, у пункті "Рава-Руська" – 150.

У пункті пропуску "Грушів – Будомєж" (Яворівський район Львівської області), який розташований на території Республіки Польща і призначений для міжнародного пасажирського руху та руху вантажівок, стоять 50 автомобілів.

У пункті пропуску "Устилуг" (Волинська область) на українсько-польському кордоні в черзі - 90 автомобілів. У пункті пропуску "Угринів" (Волинська область) – ще 50.

Водночас, у пунктах пропуску на українсько-румунському кордоні у Чернівецькій області і пунктах пропуску українсько-угорського кордону у Закарпатській області черг автотранспорту станом на 08.00 не зафіксовано, інформує прес-служба.

Як повідомлялось, 10 грудня у п‘яти пунктах пропуску на українсько-польському кордоні в чергах стояло майже 450 автомобілів.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-12-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1872

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]