Головна » 2018 » Серпень » 18 » На Закарпатті потужна злива зруйнувала міст. ВІДЕО

На Закарпатті потужна злива зруйнувала міст. ВІДЕО

Аварійну ділянку можна об’їхати іншими вулицями. Паводкова хвиля, сформована потужною зливою, що накрила Рахів у п’ятницю увечері, підмила опори мосту через потік «Буркут» на дорозі «Рахів – Косівська Поляна – Кобилецька Поляна».

У результаті бетонне покриття мосту обвалилося, проїзд транспорту тут неможливий.

Про це повідомив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль. «Аварійну ділянку можна об’їхати іншими вулицями, тому заблокованих внаслідок обвалу мосту будівель немає, – повідомив він.

– Крім того, зливові потоки зруйнували місток до одного з приватних будинків на цій же дорозі, утім, до хати можна дістатися через один із сусідніх містків». Протягом ночі вода з центральної частини Рахова пішла на спад, однак на вулицях залишилося чимало знесеного з гір бруду, поламаних гілок тощо. Загалом було підтоплено близько п’ятдесяти приватних будинків, у десяти з них вода заходила в житлові кімнати. Ніхто з людей не постраждав, руйнувань житла немає.

Зараз на місці працює керівництво Рахівської райдержадміністрації, рятувальники, комунальні служби. Облдержадміністрація доручила керівництву обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у випадку необхідності задіяти для ліквідації наслідків стихії в Рахові рятувальні підрозділи з інших районів області.

Нагадаємо, на заході України 18 серпня мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, гроза, вдень град, вітер північно-східний, 3-8 м/с, вдень місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі +12...+18 градусів, вдень +22...+29 градусів, на Закарпатті +26...+31 градус.

У Львові в п’ятницю, 17 серпня, злива, яка тривала всього кілька хвилин, затопила вулиці міста.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
18-08-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1629

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]