Головна » 2018 » Червень » 22 » На захист Роббі Вільямса

На захист Роббі Вільямса

На захист Роббі Вільямса

На тлі критики британського поп-виконавця Роббі Вільямса через згоду взяти участь у відкритті Чемпіонату світу з футболу в Росії, газета Daily Mail стає на бік виконавця.

"Одним грубим жестом Роббі Вільямс висловив ставлення до помпезного цирку, влаштованого Путіним", - пише видання про промовистий жест середнім пальцем, який співак показав наприкінці свого виступу на церемонії відкриття у Москві. "Цю трансляцію дивився приблизно мільярд людей", - зазначає газета.

Daily Mail нагадує, що два року тому росіяни виливали потоки гніву на колишнього соліста гурту Take That за його хіт Party Like Russian, в якому співак висміяв спосіб життя олігархів. То ж не дивно, що ця пісня не потрапила до плей-листа на відкритті головної спортивної події року в російській столиці.

Газета припускає, що саме через промовистий жест режисери телеверсії не показали виконання одного із найбільших хітів Роббі Вільямса, Rock DJ, у супроводі "невеличкої групи танцюристок, одягнених чи то як футбольні м'ячі, чи то як російські космонавти, які вимахували миготливими прасувальними дошками". Натомість гостям церемонії запропонували подивитися обговорення церемонії в студії групою спортивних коментаторів.

За інформацією іншого британського видання, Independent, за його вибрик на стадіоні "Лужникі" Роббі Вільямсу світить штраф від 70 до 1400 доларів.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-06-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1656

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]