Головна » 2020 » Січень » 10 » На збереження біорізноманіття Синевира українці отримали грант на 15 тисяч євро

На збереження біорізноманіття Синевира українці отримали грант на 15 тисяч євро

  Українці отримали грант на 15 тисяч євро на збереження біорізноманіття Синевира

Це перший проект в Україні, який фінансується Європейською асоціацією охорони природи. Він впроваджуватиметься 14 місяців спільно з місцевими партнерами та волонтерами і включатиме навчання, розробку освітніх знаків і матеріалів, а також покращення управління відходами та спеціальну акцію для відвідувачів парку, – повідомляє Agri-gator

Національний природний парк «Синевир» – одна з унікальних природних перлин українських Карпат. Він є членом Європейської мережі дикої природи і містить компоненти всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Саме тому збереження крихкої екосистеми парку, а також очищення цільових зон і поліпшення місцевої системи управління відходами – важливі завдання на поточний момент.

Українські ентузіасти організували кампанію і підготували лист донору проекту. Вчений і захисник дикої природи Тимур Бедернічек створив мотивуючий пост, який з неймовірною швидкістю розійшовся по всій Україні. Проект пройшов процедуру публічного голосування, та зібрав за місяць понад 2 тисяч голосів.

Як повідомляється, вже 27 грудня Європейське суспільство дикої природи почало сумісну роботу з місцевими українськими партнерами.


За матеріалами: Новини сьогодні
10-01-2020
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1379

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]