Головна » 2012 » Серпень » 17 » Гіпнотичний "Легендарний крик черниць" в Ужгороді

Гіпнотичний "Легендарний крик черниць" в Ужгороді

Чи піддавались Ви коли-небудь гіпнозу? Чи відчували, як Ваша свідомість під гіпнотичним впливом поступово полишає Вас і Ви опиняєтесь наодинці із підсвідомістю? Якщо Вам іще ніколи не випадало такої нагоди, то останній вечір календарного літа – найкращий час для того, щоб виправити ситуацію і спробувати на собі нові відчуття, а ужгородський амфітеатр – місце, де практикуватимуть особливий вид масового гіпнозу, якому варто піддатися.

Як ви гадаєте, чи може вміститись у валізу весь світ? Якщо це – світ музики і він секретний, а власник валізи - Дмитро Павлов, то все стає можливим! «Secret World Of Music» - так називається експеримент Дмитра із валізою та власним світом, який тогоріч був представлений у вигляді музичного шоу під час багатожанрового фестивалю «ПораБуло». Оскільки все таємне колись стає явним, то вміст валізи було привселюдно розсекречено і невдовзі - на цьогорічному «ПораБуло» фесті перед нами постане відеокліп до ключової композиції «Секретного світу музики» - «Down On Earth» та шоу, присвячене виходу відео. Зйомки першого офіційного кліпу Дмитра Павлова відбувалися на околицях Ужгорода впродовж минулих літа та осені. Те, що кліп обіцяє бути атмосферним, чарівним, особливим та незвичайним, доказів не потребує - цю аксіому зрозуміли усі, хто бачили фотографії та відеозаписи робочого процесу зйомок на персональній сторінці Дмитра в соціальних мережах чи в інтернет-виданнях та вже знайомі з його попередніми творчими проектами.
«Hypnotizer Of The Audience» (Гіпнотизер аудиторії) – назва концертної презентації дебютного відеокліпу Дмитра Павлова. Ідеєю виникнення подібної назви є старий журнал-комікс «The Shadow» (Тінь), який в 1930-х роках був популярний в Америці. «За сценарієм монгольський лікар-гіпнотизер Шіван Хан – нащадок самого Чингісхана вирішив заволодіти людським розумом за допомогою своєї магічної музичної шкатулки. Головним елементом цієї неземної коробочки є музиканти самого шоу-концерту», - розповідає Дмитро, організатор масового мистецького гіпнозу.
«The Legendary Shout Of Nuns» (Легендарний крик черниць) – музичний колектив Дмитра Павлова, який гратиме на сцені його авторські композиції з гіпнотичним ефектом. Для підсилення гіпнотичного впливу весь концерт буде супроводжуватись психоделічними відеорядами. Але не варто під час дійства вишукувати сенси у всьому, що творитиметься на сцені, адже як тільки відкриється музична шкатулка з цікавинками - усе вже відбуватиметься десь там, у Вашій зміненій свідомості…
Тож якщо Ви ніколи не потрапляли на сеанси гіпнозу і готові відчути магнетизм мистецького дійства на собі, то цей культурний захід саме для Вас.
Сеанс музичного шоу-гіпнозу від Дмитра Павлова розпочнеться 31 серпня о 21:30 на сцені ужгородського амфітеатру. Такий сеанс диво-гіпнозу залишить у вашій свідомості не тільки музику, а справжню музичну скульптуру.

Ольга Мацо, "Сім днів"



За матеріалами: Новини сьогодні
17-08-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12633

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]