Головна » 2012 » Серпень » 17 » Не можна їсти фрукти перед сном

Не можна їсти фрукти перед сном

Англійські вчені зробили неймовірне відкриття. Виявляється, що чим більше фруктів в раціоні, тим більша ймовірність мати надлишкову вагу.

Дослідники з Лондона з'ясували, що при великій кількості вживаних фруктів не почуття голоду притупляється, а порушується відчуття насичення. Через те, що у фруктах присутні фруктоза і глюкоза, може підвищитися рівень інсуліну в крові, що викличе почуття голоду. Отже, через фрукти можна з'їсти більше калорій, ніж потрібно.

Крім того, разом з фруктами в організм людини надходять тригліцериди, які збільшують ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Тому дієтологи радять, при проблемах із серцем більше їсти овочів, а не фруктів.

Також дієтологи попереджають, щоб ми не зловживали фруктами ввечері. Після 17 вечора не рекомендується їсти фрукти тим, хто на дієті, особливо, небажано їсти банани. Ідеально, якщо фрукти будуть включені в першій половині дня, наприклад, в якості другого сніданку. Навіть зелені яблука не варто їсти ввечері, до речі, в них же містяться кислоти, про які теж не варто забувати.

Фрукти дуже сильно підвищують апетит. Кислоти, які знаходяться у фруктах, викликають почуття голоду. Цим пояснюється те, що після яблука хочеться з'їсти що-небудь поживніше. А солодкі фрукти негативно впливають на підшлункову. Тому лікарі попереджають, що чим більше в раціоні солодких фруктів, тим більше ризик виникнення цукрового діабету.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-08-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12288

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]