Головна » 2016 » Березень » 15 » Нелегальних мігрантів з Казахстану та Туреччини прикордонники спинили

Нелегальних мігрантів з Казахстану та Туреччини прикордонники спинили

Цієї доби, на Закарпатті прикордонники відділу «Тиса» Чопського загону затримали громадянина Казахстану. Про невідомого чоловіка, який рухається в сторону україно-угорського кордону прикордонникам повідомив місцевий житель.

Для затримання на місце виїхала група реагування, яка зупинила порушника за 250 метрів до лінії державного кордону. Затриманий документів при собі не мав, та повідомив, що є громадянином Казахстану. Чоловік зізнався, що мав намір нелегально потрапити до країн Європейського Союзу.
Ще двох незаконних мігрантів прикордонники затримали на ділянці відповідальності відділу «Ужгород» цього ж загону. Нелегалів виявили в електропоїзді Львів-Ужгород. Чоловіки були без документів.

Під час співбесіди прикордонники з`ясували, що обидва мігранти є громадянами Туреччини. Вони планував потрапити в країни ЄС оминувши пункти пропуску.


На усіх трьох нелегальних мігрантів складено протоколи про адмінпорушення. Їх подальша доля вирішиться у суді, інформують у прес-службі Чопського прикордонного загону.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-03-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1864

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]