Головна » 2018 » Лютий » 19 » Нерухомість та її класифікація

Нерухомість та її класифікація

Нерухомість та її класифікація

Існує кілька різновидів об'єктів нерухомості. Не існує загальної класифікації, так як немає єдиної думки серед фахівців і багато будівельних компаній надають своїм об'єктам невідповідні категорії для більш вигідного продажу. До речі, зауважимо, що швидко і вигідно продати чи купити нерухомість у Рівному та Рівненській області вам завжди допоможе агентство нерухомості "Фазенда", детальніше про яке можна дізнатися на сайті fazenda.rv.ua.

Економ клас

Нерухомість такої категорії є найпопулярнішою та найбільш дешевою. Вимог до такої житлоплощі небагато. Наприклад, висота стелі повинна бути менше трьох метрів. Такі квартири найчастіше розташовуються в будинках, де близько двадцяти поверхів. На сходовому майданчику знаходиться в середньому одинадцять квартир. Найчастіше такі будівлі є панельними з типовим плануванням. У цих будинках зазвичай галасливий ліфт і відсутній сміттєпровід, а на перших двох поверхах розміщуються офісні приміщення.

Перевагою такої категорії є низька вартість і доступність.

Бізнес клас

До цієї категорії відносяться будівлі, побудовані з силікатної цегли. На одній сходової площадці, зазвичай, розташовується в середньому вісім квартир. Висота стель також не більше трьох метрів. Найчастіше в квартирах цього класу два балкона і мінімальна площа для одного мешканця становить сорок квадратних метрів. У таких житлових комплексах є паркінг, консьєрж і охорона. Ці послуги значно збільшують щомісячну плату за квартиру.

Така категорія користується популярністю, так як мешканці отримують задоволення від рівню комфорту.

Преміум клас

Таке житло є елітним. Кількість квартир строго обмежена - не більше сорока, причому на одній сходової площадці розміщуються чотири квартири. Висота стелі становить більше трьох метрів. В наявності є кілька балконів і тераса. Тут також присутній паркінг, охорона, швидко працюючий ліфт і першокласна обробка приміщень. Таке житло найчастіше розташовується в центрі або в престижних районах міста. Дозволити собі таку нерухомість може не кожен через досить високу вартість.

Де люкс

Такі квартири є найбільш дорогими, ексклюзивними і недоступними для звичайних громадян. Житловий комплекс складається не більше ніж з тридцяти квартир по одній на кожну сходову площадку. Тут присутній паркінг, басейн, сауна і так далі. У кожній квартирі є кілька балконів, тераса і зимовий сад. Прибирання квартир здійснюють співробітники житлового комплексу.


За матеріалами: Новини сьогодні
19-02-2018
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 1921

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]