Головна » 2023 » Січень » 20 » Незалежно від результатів війни в Україні росія залишиться загрозою для країн НАТО

Незалежно від результатів війни в Україні росія залишиться загрозою для країн НАТО

росія залишиться загрозою для країн НАТО, навіть якщо її війська зазнають поразки в Україні. Про це заявив очільник Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер.

"Хай яким буде результат війни, росіяни, швидше за все, матимуть подібні амбіції... тому загроза не зникає", – сказав адмірал журналістам у штаб-квартирі альянсу в Брюсселі.

Бауер зауважив: хоча російські війська, техніка й боєприпаси виснажені війною, країни НАТО очікують, що москва намагатиметься відновити та навіть посилити свій військовий потенціал.

"Загальне переконання полягає в тому, що росіяни відновлять те, що вони мали, вони також зроблять висновки з цього конфлікту і намагатимуться поліпшити те, що вони мали. І це, найімовірніше, в майбутньому впливатиме на наші плани", – сказав очільник Військового комітету НАТО.

За словами Бауера, НАТО потрібен час, щоб оцінити, скільки часу знадобиться росії для відновлення і вдосконалення своїх збройних сил. "Це від трьох до п'яти років? Від трьох до 10 років? Це те, про що ми повинні будемо поговорити разом. Це те, що буде розглядатися розвідувальними службами", – пояснив він.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
20-01-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1331

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]