Головна » 2014 » Березень » 7 » НТКУ підписала угоду з Шустером попри домовленості з «Громадським»

НТКУ підписала угоду з Шустером попри домовленості з «Громадським»

«Савік Шустер студія» підписала контракт з Національною телекомпанією України до кінця року. Програма «Шустер live» виходитиме щоп'ятниці о 19:30.

Про це повідомив ведучий Савік Шустер в ефірі програми 7 березня.

Випуск «Шустер live» 7 березня, у якому обговорюється ситуація в Криму, транслює також кримськотатарський телеканал ATR, повідомив пан Шустер.

Нагадаємо, що програма «Шустер live» наприкінці 2013 року припинила вихід на телеканалі «Інтер». У січні стало відомо, щоСавіку Шустеру не вдалось домовитися з «Інтером» щодо продовження виходу на каналі його суспільно-політичного ток-шоу «Шустер live» у 2014 році.

21 лютого спецвипуск «Шустер live» вийшов на 5-му каналі, після чого сторони мали намір продовжити переговори про подальшу співпрацю. Починаючи з 24 лютого, випуски «Шустер live»виходили щодня з понеділка по п'ятницю на сайті «Савік Шустер студії».

28 лютого «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студії» вийшов у прямому ефірі на каналі «24».

2 березня на Першому національному вийшов спільний інформаційний марафон «Шустер live» і «Громадського телебачення».

Після цього «Громадське ТБ», яке транслюється на Першому в трьох слотах щоденно, у тому числі о 19:00, заявило, що всупереч угоді між «Громадським» і Першим національним, «шляхом підкилимних домовленостей», програми «Громадського» намагаються витіснити програмами комерційної структури.

7 березня Національна телекомпанія України (Перший національний) оголосила про відновлення співпраці із «Савік Шустер студією».




За матеріалами: Новини сьогодні
07-03-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11056

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]