Головна » 2013 » Липень » 9 » Одноколісний електричний скутер, з якого неможливо впасти. ВІДЕО

Одноколісний електричний скутер, з якого неможливо впасти. ВІДЕО

  Одноколісний електричний скутер, з якого неможливо впасти

Цей одноколісний електричний скутер може переміщатися зі швидкістю до 40 км / год і може бути припаркований в будь-якому місці. Він був розроблений компанією RYNO Motors спеціально для того, щоб знизити транспортні потоки у великих містах і легше шукати місце для паркування.

Водій повинен нахилитися вперед, щоб прискоритися і назад, щоб сповільнитися. Скутер RYNO також оснащений самобалансующою технологією, яка означає, що транспортний засіб може автоматично поправляти своє становище, якщо водій нахиляється занадто далеко в будь-яку сторону. Скутер важить 57 кг і може впоратися з нахилами до 30%.

Ідея створення цього скутера прийшла в голову дочки генерального директора фірми Кріса Хоффманна в 2009 році. Вона побачила одноколісні мотоцикли в грі і попросила тата зробити для неї такий же, щоб їздити до школи. Дизайнери також стверджують, що скутер легко провезти навіть на поїзді, на ньому можна легко пересуватися тротуаром і вузькими доріжками до магазинів.

Акумулятор скутера є знімним і легко підключається до звичайної розетки для зарядки. Компанія стверджує, що потрібно близько 90 хвилин, щоб повністю зарядити акумулятор.

Цей незвичайний скутер надійде в продаж з серпня 2013 року, проте компанія не розкрила повні технічні характеристики або ціну на нього.

За матеріалами: Новини сьогодні
09-07-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11595

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]