Головна » 2023 » Липень » 21 » Озвучили свої вимоги після його затримання соратники терориста гіркіна

Озвучили свої вимоги після його затримання соратники терориста гіркіна

Вони вимагають звільнити терориста і назвати замовників його затримання.

21 липня 2023 року інформпростір сколихнула новина про те, що в росії затримали ігоря гіркіна, терориста, який розв'язав війну на Донбасі в 2014 році. Його соратники вже вибухнули постом.

У повідомленні йдеться про те, що проти бойовика гіркіна через його "принципову позицію" вороги використовують "методи наклепу і провокацій". Соратники терориста звертають увагу на той факт, що він постійно критикував дії кремля та його поплічників, а тепер представники російської влади обмежують свободу слова.

Також у стрєлкова нагадали про те, що він відкрито виступав проти дій "вагнерівців" і їхнього ватажка євгена пригожина під час заколоту в рф, після чого нібито отримував відкриті погрози на свою адресу.

Соратники терориста впевнені, що його затримання підірве довіру росіян до правоохоронних органів і буде нести "вкрай негативні наслідки для стабільності країни в умовах "СВО".

"Висловлюємо беззастережну підтримку ігорю івановичу як лідеру "Клубу розсерджених патріотів", вимагаємо від співробітників правоохоронних органів звільнити стрєлкова і надати гласності всіх замовників чергової провокації", - заявили вони.

гіркіна затримали в росії 21.07.2023.

У п'ятницю, 21 липня, співробітники правоохоронних органів рф затримали терориста ігоря стрєлкова. Про це повідомила його дружина Мирослава Регінська, адвокат і низка Телеграм-каналів. Бойовику нібито висунуті звинувачення за статтею 282 КК РФ (Екстремізм).

Затримання, за непідтвердженою інформацією, пов'язують із заявою колишнього співробітника ПВК "вагнер".


За матеріалами: Новини сьогодні
21-07-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1484

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]