Головна » 2018 » Грудень » 19 » Парад Миколайчиків проходить в Ужгороді

Парад Миколайчиків проходить в Ужгороді

  В Ужгороді проходить парад Миколайчиків

В Ужгороді триває традиційний парад Миколайчиків - містом ходять сотні одягнених у костюми Миколая людей, вони вітають перехожих цукерками, відвідують дітей у лікарні.

Про це повідомляють у прес-службі Ужгородської міськради.

"В Ужгороді триває парад Миколайчиків, більше сотні ужгородських школярів та студентів вітали ужгородців та гостей міста із початком новорічно-різдвяних свят", - йдеться в повідомленні.

В Ужгороді відбувся парад Миколайчиків / Фото: facebook.com/Ужгородська-міська-рада-Офіційна-сторінка

Як інформують у прес-службі, розпочали з дитячих привітань: учні ужгородських шкіл у червоних шапочках роздавали перехожим цукерки, листівки й вітали з прийдешніми новорічно-різдвяними днями.

Згодом студенти УжНУ – помічники Миколая – влаштували традиційний парад. У святкових костюмах та з піснею «Ой, хто-хто Миколая любить» молодь пройшла центральними вулицями міста.

Після того Миколайчики вирушили до Ужгородської міської клінічної дитячої лікарні, аби поділитися святковим настроєм із тими, хто змушений зустрічати свято тут.

Як повідомляється, учасники параду Миколайчиків уже долучилися до свята запалення вогнів головної ялинки Закарпаття на площі Народній та увечері запалять вогні на міській ялинці Ужгорода.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
19-12-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1549

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]