Головна » 2015 » Лютий » 14 » Паркани для дачі

Паркани для дачі

Паркани забезпечують захист нашої власності від посягань зловмисників, але одночасно є елементом який прикрашає архітектурний ансамбль дачі або заміського будинку.

У 60-70-ті роки минулого сторіччя великою популярністю користувалися дерев'яні огорожі. У ті часи тисячі дачних ділянок обносили парканами з штакетіни і дощок. Істотним мінусом огорожі був недоглянутий зовнішній вигляд. Застарілі дошки намагалися переробляти в живоплоти, щоб приховати старий паркан.

У наші дні дерев'яні паркани досі в ціні. Але разом з тим, все більшим попитом користуються комбіновані з металевими, цегляними, бетонними стовпами і дерев'яними прогонами. Вони дозволяють втілити в життя будь-які дизайнерські задумки, при цьому досягається максимальна надійність огорожі. У той же час,якщо ви самі майструєте собі огорожу і вас цікавить ціна на ковпаки на паркан в Україні, тоді неодмінно відвідайте портал roanto.com.

Крім дерев'яних парканів, популярністю користувалися паркани, зроблені зі спеціальної сітки-рабиці. Раніше рабицю робили з алюмінієвого дроту, то зараз вона стала оцинкованою сіткою з полімерними покриттями, що покращує характеристики огорожі. Як правило, паркани із сітки-рабиці багато людей переробляють в живоплоти, які вимагають постійної уваги та догляду.

У 90-ті роки було модним будувати дачні паркани із залізобетонних сірих плит і неважливо, що ці огорожі більше нагадували огорожу секретних об'єктів. Тоді не мало значення "вписується" паркан в особливості ландшафту чи ні.

Із закінченням лихих 90-х пройшла мода на бетонні огорожі. Нинішні паркани стали більше нагадувати витвори мистецтва. На місце простеньких дерев'яних штахетник і сумовитих "глухих" залізобетонних маршів, які створювали неприємне почуття ваговитості, прийшли декоративні комбіновані паркани, що включають підставу з цегельних або бетонних стовпів з вдалим поєднанням забірних прольотів.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-02-2015
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11268

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]