Головна » 2023 » Травень » 31 » Печі й топки Dovre: переваги та особливості

Печі й топки Dovre: переваги та особливості

Організувати автономну систему опалення в заміському будинку чи на дачі допоможуть сучасні чавунні печі. Останні змогли стати чудовою альтернативою традиційним камінам.

Ви можете почути ще одну назву чавунної печі — буржуйка, але не варто порівнювати сучасні моделі з виробами, поширеними на початку минулого сторіччя. Сьогодні печі з чавуну з ефектним оглядовим вогнетривким склом не лише обігрівають, а й прикрашають розкішні вітальні, оформлені в найрізноманітніших стилях — під ампір, модерн, неокласицизм, мінімалізм. Побачити й докладно ознайомитися з характеристиками та можливостями чавунних топок можна на сайті інтернет-магазину Дім Тепла.

Технології та виробники

У списку виробників чавунних топок особливе місце посідає бренд Dovre. Історія цієї виробничої компанії почалася в 30-х роках XX століття в Норвегії, що пояснює її назву (Довре — місцевість у скандинавському королівстві). У 1980 році виробничі майданчики бренда перенесли до Бельгії.

Печі-каміни Dovre здобули широку популярність у Європі та за її межами завдяки новаторським рішенням, бездоганній якості виконання та елегантному дизайну. Частину виробничих процесів на підприємстві, зокрема виробництво литих форм, переведено в автоматичний режим, що дає можливість забезпечувати високу точність деталей печей, а збирання та фарбування готових виробів здійснюються вручну.

Серед переваг, що їх мають чавунні печі Dovre, слід виділити:

  • Високу якість лиття — завдяки використанню надтонкого піску.

  • Високу енергоефективність печей, яка забезпечується шляхом удосконалення конструкції та впровадження нових технологій та опцій. Наприклад, у топках Dovre реалізовано технологію вторинного згоряння, яка збільшує ККД і підвищує екологічність роботи печі.

  • Функціональність — у різних моделях доступні допоміжні елементи та опції: система «чисте скло», розсувні ніжки, конфорки тощо.

Асортимент чавунних печей-камінів

До каталогу Dovre входить кілька десятків оригінальних моделей чавунних печей, і цей список регулярно поповнюється новинками. Компанія «Дім Тепла» представляє найпопулярніші топки, розраховані на опалення приміщень різної площі.

Як паливо для печей може використовуватися деревина, кам’яне вугілля та брикети. Залежно від особливостей інтер’єру можна підібрати чавунну топку з верхнім або заднім підключенням димоходу. Крім обігріву, деякі моделі можуть використовуватися і для приготування їжі(пристрої з варильною поверхнею).


За матеріалами: Новини сьогодні
31-05-2023
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 1778

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]