Головна » 2024 » Лютий » 27 » Перемога України це останній шанс на іншу росію, вільну від диктатури та імперіалізму - прем’єрка Литви

Перемога України це останній шанс на іншу росію, вільну від диктатури та імперіалізму - прем’єрка Литви

Ця заява від очільниці литовського уряду прозвучала на тлі дев’ятої річниці вбивства російського опозиційного політика Бориса Нємцова.

Прем’єр-міністерка Литви Інґріда Шимоніте переконана, що перемога України є останнім шансом для росії стати вільною і демократичною державою.

"Вбивство Бориса Нємцова 9 років тому було не першим і не останнім, але все ж таки одним з найбільш кричущих нагадувань про те, що за правильні вчинки в росії вас можуть вбити або посадити до в'язниці, або і те, і інше. Криваві відбитки пальців путінського режиму повсюди на цьому вбивстві, і на багатьох інших", – зазначила Шимоніте.

"Перемога України – це останній шанс на іншу росію, вільну від диктатури та імперіалізму – ту, за яку боровся Борис Нємцов. Моє послання до всіх, хто сьогодні сумує за Нємцовим: допоможіть Україні перемогти, чого б це не коштувало", – наголосила вона.

Нагадаємо, журналістка Жанна Нємцова − донька вбитого дев'ять років тому в москві опозиційного політика Бориса Нємцова заявляла, що на смерть російського політика Алєксєя Навального західні країни мають відповісти ще більшою підтримкою України та введенням санкцій проти тих, хто підтримує війну.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-02-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1491

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]