Головна » 2016 » Червень » 17 » Під час полювання на Закарпатті депутат з необережності застрелив майора поліції

Під час полювання на Закарпатті депутат з необережності застрелив майора поліції

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль доручив прокуратурі жорстко відреагувати на факт браконьєрства в Великоберезнянському районі за участю правоохоронця і депутата, в результаті чого перший загинув, повідомляється сьогодні, 17 червня, на офіційному сайті чиновника.

За його словами, нещасний випадок стався у п'ятницю під ранок у с.Лубня Великоберезнянського району Закарпатської області на території Ужанського національного природного парку (УНПП).

"Депутат Великоберезнянської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка (колишній співробітник Великоберезнянського райвідділку міліції) Іван Псяйка разом зі своїм знайомим Михайлом Січкою (майор поліції, начальник сектора з контролю за обігом зброї в сфері дозвільної системи Головного управління Національної поліції в Закарпатській області) пішли на полювання в лісовий масив поблизу с.Лубня на території УНПП. Під час полювання Псяйка з необережності застрелив свого напарника Січку, в результаті чого той загинув на місці", - розповів Москаль.

Глава обладміністрації висловив співчуття рідним і близьким загиблого.

"У той же час не можу обійти той факт, що фігуранти нещасного випадку, які мають прямий стосунок до правоохоронних органів і в першу чергу повинні були б стежити за дотриманням закону, займалися браконьєрством на території Ужанського національного природного парку", - зазначив глава обладміністрації.

За його словами, він дав доручення прокуратурі Закарпатської області та Головному управлінню Національної поліції в Закарпатській області "ретельно вивчити обставини трагедії і зробити жорсткі висновки".

"Ніяких поблажок нікому не буде, перед законом усі рівні. Цей випадок повинен стати наукою для всіх інших, хто захоче демонстративно порушувати закон", - підкреслив Москаль.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-06-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1883

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]