Головна » 2019 » Листопад » 14 » Почала роботу в Україні місія МВФ

Почала роботу в Україні місія МВФ

Раніше у Фонді повідомляли, що сподіваються "на досягнення швидкого результату в переговорах з українським керівництвом".

У четвер, 14 листопада, місія Міжнародного валютного фонду приступила до роботи в Києві, як і планувала. Про це повідомили в постійному представництві Фонду в Києві.

"Місія МВФ розпочала свою роботу в Києві згідно з планом", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, як раніше повідомляв голова Нацбанку Яків Смолій, основні аспекти в переговорах із МВФ – це ухвалення низки законопроектів, які було попередньо обговорено, держбюджет-2020, питання ринку землі.

Як повідомлялося, 14 листопада роботу місії очолить Рон ван Роден. Очікується, що місія проведе обговорення щодо нової трирічної програми розширеного кредитування. Вона має замінити програму stand by, обсяг якої становив 3,9 млрд доларів. У МВФ наголошували, що метою програми stand by було забезпечити перехідний період і допомогти зберегти здобутки в макроекономіці, поки тривали вибори і формувався новий уряд.

У МВФ повідомили, що сподіваються "на досягнення швидкого результату в переговорах з українським керівництвом".

Імовірно у грудні, після переговорів, відбудеться підписання нової програми. У співпраці з Фондом українська сторона розраховує на трирічну програму.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-11-2019
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1393

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]