Головна » 2013 » Червень » 22 » Подорож Україною: Рятуємось від спеки на озері Синевир

Подорож Україною: Рятуємось від спеки на озері Синевир

Літо в Україні увірвалося неймовірною спекою, і більшість жителів містом мріють хоча б на уїк-енд відправитися до води. Звичайно ж, ідеальним варіантом є прекрасні пляжі Криму чи Одеси, проте краще пошукати прохолоду в Карпатах на озері Синевир.

Озеро Синевир приваблює туристів кристально чистою водою і неповторними пейзажами.

Чим зайнятися. Насамперед необхідно зробити фото неймовірної краси з усіх ракурсів. Навколо Синевиру розташований Національний парк - це прекрасне місце для гірських прогулянок, рафтингу, відпочинку на природі. Розбивши намет біля озера, можна відправитися на прогулянку в ліс. У самому Синевирі водиться багато форелі, однак її вилов заборонений. Зате можете половити раків. Їх тут удосталь, а місцеві покажуть гарні місця. Неподалік Синевира є кілька дозволених місць, де все ж можна ловити форель. Тому варто прихопити вудки.

А якщо нагуляти апетит, то відмінно буде влаштувати невеликий пікнік, приготувавши на вогнищі спійману форель, або зварити раків. А спробувати смачні гуцульські страви можливо в кафе «Морське око» на березі озера.

Як дістатися. Ідеальним варіантом такої подорожі стане власний автомобіль. Але можна дістатися і поїздом: "Київ - Ужгород" або "Київ - Чоп" - ст. Воловець. Далі слід їхати на рейсовому автобусі до смт. Міжгір'я та с. Синевирська Поляна.



За матеріалами: Новини сьогодні
22-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11813

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]