Головна » 2017 » Лютий » 6 » Покаятися за Авдіївку закликали у Санкт-Петербурзі владу Росії

Покаятися за Авдіївку закликали у Санкт-Петербурзі владу Росії

  У Петербурзі на Невському проспекті в неділю, 5 лютого, відбулася серія пікетів проти російської агресії на Донбасі, організована Демократичним рухом «Солідарність».

«У неділю, 5 лютого 2017 року, у Петербурзі на Невському проспекті відбулася серія одиночних пікетів проти масованих обстрілів українського міста Авдіївки і розширення військової експансії РФ в Україні», – повідомляє Укрінформ з посиланням на інформацію руху «Солідарність».

На самому початку акції був затриманий і доставлений в 78-й відділ поліції Центрального району Санкт-Петербурга Ігор Андрєєв – Степанич. Формальна причина – недостатня відстань від пікету провокаторів Національно визвольного руху Росії (НВР). Після складання протоколу його відпустили.

За повідомленням «Солідарності», провокатори НВР нападали на Максима Разметова. Під час бійки і виривання плаката з рук провокатори бризнули в обличчя пікетувальнику їдкою рідиною червоного кольору. Рідину вдалося відразу змити, тому Разметов не постраждав.

На плакатах були зображені українські військовослужбовці, які загинули в боях за Авдіївку: Андрій Кизило, Дмитро Оверченко, Володимир Бальченко, інші. Також були тексти «Україна, борися. За тобою правда», «Покайся, Росіє. Проклятий той, хто порушує межі ближнього свого», «Обстріл Авдіївки – провокація російської влади. Не вір брехливим ЗМІ» тощо.


За матеріалами: Новини сьогодні
06-02-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11084

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]