Головна » 2023 » Березень » 27 » Показ анімаційного серіалу, що тривав 26 років, завершився у ЯпоніЇ

Показ анімаційного серіалу, що тривав 26 років, завершився у ЯпоніЇ

24 березня японський телеканал Tokyo TV завершив показ культового мультсеріалу "Покемон", який йшов цілих 26 років. За цей час вийшло 25 сезонів та 1 234 серії. Головним героєм серіалу був хлопчик Еш (у японській версії – Сатоші), який прагнув стати кращим тренером покемонів. Покемони – це унікальні створіння, які мають різні надздібності.

Остаточна серія поставила крапку в пригодах Еша та його вірного друга – покемона Пікачу. Однак вже незабаром на японських екранах з’явиться новий серіал «Покемон: горизонти», що базується на Всесвіті кишенькових монстрів. Трейлер нового проєкту був показаний відразу після фінальної серії, а 14 квітня глядачі вже зможуть познайомитися з новими героями.

Тим часом не виключено, що Еш та Пікачу також зіграють свої ролі у новому серіалі. Нагадаємо, що Pokemon – це одна з найпопулярніших франшиз в японській масовій культурі, створений гігантом медіа-розваг Nintendo ще в 1996 році. За більше ніж чверть століття свого існування покемони стали героями телевізійного серіалу, численних повнометражних анімаційних фільмів, відео та комп’ютерних ігор.

В основі серіалу лежить ідея про тренера покемонів Еша, який прагне стати найкращим у світі. Він подорожує по світу та бореться з іншими тренерами, намагаючись зібрати колекцію всіх видів покемонів та досягти своєї мрії. Кожен покемон має свої унікальні суперздібності, що робить серіал ще більш захопливим та цікавим для глядачів.

Серіал про пригоди Еша та Пікачу демонструвався на телеекранах у 192 країнах світу. Він користується величезною популярністю по всьому світу, привертаючи увагу як дітей, так і дорослих глядачів. За час існування «Покемон» став не просто анімаційним серіалом, але й справжньою культурною та розважальною мульти-платформною франшизою. На основі «Покемона» випущені також комікси та побудовані тематичні парки розваг.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-03-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1284

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]