Головна » 2016 » Серпень » 20 » Поліція затримала лісогубів на Перечинщині та Березнянщині

Поліція затримала лісогубів на Перечинщині та Березнянщині

У Перечинському й Великоберезнянському районах працівники поліції затримали місцевих жителів, які незаконно рубали ліс. Зловмисників притягають до відповідальності.

Відразу два затримання зловмисників, які незаконно рубали ліс, маємо за минулу добу в краї. Обидва факти зафіксовано в сусідніх Перечинському та Великоберезнянському районах. Завдяки злагодженим діям лісників і правоохоронців лісогуби понесуть заслужене покарання.

До перечинських патрульних звернувся місцевий лісник, який повідомив про те, що в лісі біля с.Пастілки невідомі особи рубають дерева. На місце пригоди прибули правоохоронці й затримали автомобіль ГАЗ-66, на якому 67-річний пенсіонер із с.Дубриничі перевозив близько 4 кубометрів дров. Документів на вантаж чоловік не мав. Машину з дровами затримано на спецмайданчик поліції.

Того ж дня до правоохоронців зателефонував інший працівник лісового господарства, який повідомив про те, що в с.Костринська Розтока Великоберезнянського району він виявив незаконну рубку лісу. Браконьєри зрубали в лісі 10 дерев смереки.

Як зясували поліцейські, дерева зрубав 27-річний житель с.Люта Великоберезнянського району. Чоловік зізнався у скоєному, його притягають до відповідальності. Деревину вилучено.

Машину з «лівим» лісом зупинили іршавські правоохоронці в с.Білки. ГАЗ-66 під керуванням 32-річного жителя с.Імстичево перевозив 5 кубометрів букових дров без відповідних документів. Машину доставлено на спецмайданчик поліції, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11055

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]