Головна » 2023 » Липень » 2 » Полякова в блискучих лицарських обладунках очолила українську колону на ЛГБТ-марші у Лондоні - "Королева ночі"

Полякова в блискучих лицарських обладунках очолила українську колону на ЛГБТ-марші у Лондоні - "Королева ночі"

Співачка підтримала представників ЛГБТІК+ спільноти на наймасштабнішому параді Європи.

44-річна артистка і співачка Оля Полякова нещодавно приголомшила новиною про те, що візьме участь у наймасштабнішому параді Європи – Pride in London - 2023. Вчора, 1 липня у самому центрі Лондона відбулася одна з найвпливовіших прайд подій у світі, де поява Полякової вразила всіх не менш, ніж заява про її участь до цього.

"Королева ночі" очолила українську колону під час святкової ходи вулицями міста та підтримала усіх представників української спільноти ЛГБТ+. Кадрами з заходу Полякова поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі.

Співачка з'явилася на марші у доволі войовничому образі – в обладунках та з мечем у руках. Спеціально для Олі дизайнери розробили блискучі обладунки у символічних золотих та блакитних відтінках, а на грудях у співачки красувався герб України. Образ зірки доповнили розкішний шолом на голові і золотий плащ.

Дівчата з шоубалету Полякової теж були одягнуті під стать артистки - для них були розроблені костюми з крилами у кольорах 7-колірної веселки, яка є символом ЛГБТ спільноти.

Оля Полякова в блискучих обладунках очолила українську колону на ЛГБТ-марші у Лондоні

Цього року українська делегація на марші вийшла під лозунгом "Give us wings to protect our rainbow" ("Дайте нам крила, щоб захистити нашу веселку"), що є перефразованою цитатою президента України Володимира Зеленського під час його візиту до Лондона – "Ми маємо свободу. Дайте нам крила, щоб її захистити".


За матеріалами: Новини сьогодні
02-07-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1400

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]