Головна » 2015 » Жовтень » 9 » Половина офісних працівників не дотягує до наступної зарплати - опитування

Половина офісних працівників не дотягує до наступної зарплати - опитування

Рівно половина офісних працівників щомісяця витрачає свою зарплату раніше, ніж отримує наступну. Про це свідчать дані Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, пише РБК-Україна.

При цьому ще півроку тому в такій непростій ситуації перебувала лише третина "білих комірців". Кожен п'ятий відчуває дефіцит бюджету приблизно раз на три місяці, а кожен десятий - мінімум раз на півроку. Відповідно, знизилася кількість тих, хто стикається з фінансовими труднощами раз на рік і рідше, або майже ніколи не опиняється в ситуації безгрошів'я.

"Найчастіше матеріальні труднощі відчувають працівники сільського господарства, логістичних центрів і представники консалтингових компаній, що надають послуги населенню. Найменше на нестачу коштів скаржаться IT-шники і фахівці у сфері телекомунікацій. Слід зазначити, що саме в цих галузях спостерігався найменший відсоток скорочення заробітних плат. Що стосується IT-галузі, то вона чи не єдина в Україні, де зарплати практично завжди виплачуються з прив'язкою до валюти", - зазначили автори дослідження.

Дані були отримані в результаті опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу hh.ua у серпні 2015 р. В опитуванні взяли участь 5 тис. 268 респондентів з різних регіонів України.

Нагадаємо, 17 вересня Верховна Рада збільшила мінімальну зарплату, пенсію і прожитковий мінімум.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-10-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1929

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]