Головна » 2018 » Вересень » 20 » Порошенко - ніхто більше не заперечує нашу європейську ідентичність

Порошенко - ніхто більше не заперечує нашу європейську ідентичність

Президент України Петро Порошенко розповів, що за чотири з половиною роки Україні вдалось значно розширити та зміцнити трансатлантичну коаліцію на підтримку України.

Про це він повідомив під час щорічного звернення з посланням до Верховної Ради України, яке транслював "Прямий".

"Глибоко помиляється, той хто думає, що Російська агресія автоматично забезпечує нам - автоматичну підтримку заходу. Це не так. І за підтримку треба щоденно боротись і за ці чотири з половиною роки нам вдалось не просто створити та зберегти потужну трансатлантичну коаліцію на підтримку України, але значно розширити і зміцнити її", - розповів Порошенко.

Порошенко зауважив, що принцип "нічого про Україну без України" став аксіомою міжнародної політики.

"Пропозиції його порушити і домовитись у нас за спиною від часу випливають фактично кожного місяця. І тут же нами гасяться. І ніхто більше не заперечує нашу європейську ідентичність", - повідомив президент.

Президент Петро Порошенко , повідомив, що "протягом наступного року планую перевести в практичну площину реалізацію моїх ініціатив, щодо інтеграції України до цифрового, спільного ринку енергетичного союзу, а також поглиблення співробітництва в митній сфері. Але щоб рухатись далі перш за все нам треба від першої до останньої літери виконати угоду про асоціації. Швидкість її реалізації наразі не достатня. Я закликаю парламент і уряд набрати кращий темп. Готовий бути партнером в цьому процесі".

Раніше "Прямий" повідомляв, що президент України Петро Порошенко розповів, що за останні чотири роки в Україні вдалось зробити набагато більше ніж за попередні 23 роки незалежності.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-09-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1634

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]