Головна » 2016 » Жовтень » 21 » Посилюватимуть співпрацю Україна та Угорщина

Посилюватимуть співпрацю Україна та Угорщина

Запобігання виникненню надзвичайних подій та ситуацій, взаємопідтримка під час ліквідації масштабних катастроф, подальша співпраця у сфері цивільного захисту населення.

Саме ці питання стали ключовими для обговорення 21 жовтня під час зустрічі Голови ДСНС України Миколи Чечоткіна із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Угорщині пані Любов Непоп.

“Взаємовідносини між Україною та Угорщиною завжди базувалися і базуються на принципах дружби та взаємодопомоги. Угорщина є важливим партнером для нашої країни і підтвердженням цього є продуктивне двостороннє співробітництво та взаємодія в багатьох напрямках, у тому числі і в сфері реагування на надзвичайні ситуації. Ми сподіваємося на подальший розвиток українсько-угорських відносин та готові до участі у спільних проектах і програмах, спрямованих на обмін досвідом та допомогу в разі виникнення та ліквідації наслідків стихійних лих та техногенних катастроф”, - зазначив під час зустрічі Голова ДСНС.

У свою чергу, пані Любов Непоп зауважила, що угорські колеги готові до посилення взаємодії з українською стороною та налаштовані на результативну та ефективну співпрацю.

Нагадаємо, 20 жовтня в м. Будапешт (Угорщина) відбулось 5-те засідання Постійного Угорського-Українського Спільного комітету з управління у надзвичайних ситуаціях. Під час засідання українська та угорська сторони підписали План роботи на 2017-2019 роки, який був погоджений в рамках Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Угорської Республіки про співробітництво та надання взаємної допомоги в галузі попередження надзвичайних ситуацій та ліквідації їхніх наслідків.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1868

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]