Головна » 2023 » Березень » 30 » Посол - до переможного кінця: у США готові робити все можливе для перемоги України у війні

Посол - до переможного кінця: у США готові робити все можливе для перемоги України у війні

За словами Бріджит Брінк, США продовжать стояти пліч-о-пліч з Києвом, поки російська агресія не буде вигнана з усієї країни. У планах у партнерів збудувати успішне, а головне безпечне майбутнє України.

Голова Служби безпеки України Василь Малюк зустрівся із послом США в Україні Бріджит Брінк. Водночас вони обговорили питання безпеки та взаємодію між країнами у боротьбі з російською агресією, як зазначили у відомстві 30 березня.

Зокрема, під час зустрічі вони обговорили ті випробування, які принесла в Україну повномасштабна війна і в майбутньому за спільної взаємодії ці питання вирішуватимуться.

"На сьогоднішній день першочерговими пріоритетами Служби є контррозвідувальна діяльність та виконання оперативно-бойових завдань. Усі наші зусилля спрямовані на перемогу України у війні", – наголосив Василь Малюк.

Панi посол США в Україні, у свою чергу, зауважила, що її країна робить і продовжить робити все можливе для того, щоб допомогти виграти Україні у війні та вибудувати успішне, незалежне, а головне — безпечне майбутнє.

"США пліч-о-пліч з Україною у питанні захисту її суверенітету та територіальної цілісності. Ми готові надати все необхідне сприяння і наш досвід, щоб покращити ваші можливості для ефективного захисту вашої країни", – зазначила Бріджит Брінк.

У прес-службі СБУ відзначають, що відомство продовжить працювати з іноземними партнерами. Їхні зусилля будуть спрямовані на те, щоб протидіяти розвідувально-підривній діяльності інших країн. Це буде абсолютно нова та сучасна модель державної безпеки, в якій враховуватимуть досвід війни.

Нагадаємо, 29 березня в СБУ повідомили, що рф залучає підлітків до псевдо-мінування в Україні. За даними слідства, найчастіше підлітки "мінували" будівлі органів державної влади та об'єкти соціальної інфраструктури. У жовтні минулого року вони одночасно повідомили про фейкові мінування 14 місцевих судів.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-03-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1278

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]