Головна » 2019 » Березень » 1 » Посвятили у прикордонники школярів Чопа

Посвятили у прикордонники школярів Чопа

Школярів Чопа посвятили у прикордонники

Сьогодні, у перший день весни, на стройовому плацу Чопського загону посвятили у прикордонники членів військово-патріотично організації «Джура-прикордонник». Урочисту церемонію влаштували з нагоди 26-ї річниці від дня заснування ОКПП «Закарпаття», який згодом реформували у Чопський прикордонний загін.

Восьмеро старшокласників Чопської загальноосвітньої школи, що входять до складу загону «Вартові кордону», в урочистій обстановці отримали зелені берети – символ належності до прикордонного братства. Військові атрибути школярам вручали начальник Чопського загону та представники ветеранської  організації.

«Від сьогодні ви долучилися до могутньої прикордонної родини. Кордон потребує відважних, сильних, чесних та енергійних. У майбутньому чекатимемо вас як повноправних товаришів по службі. Сподіваємося, невдовзі ви станете на захист державних рубежів разом з нами і гідно виконуватимете священний обов’язок громадянина України. А поки що ваше основне завдання – рости, мужніти та вчитися», звернувся до юних прикордонників керівник Чопського загону Юрій Михайлюк.

Окрім церемонії посвячення, юним прикордонникам влаштували екскурсію військовою частиною та запросили у музей історії загону. Школярам продемонстрували взірці прикордонної техніки та озброєння, а також для них влаштували показові виступи мобільного підрозділу, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба Чопського прикордонного загону.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-03-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1520

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]