Головна » 2023 » Лютий » 22 » Потрапив до лікарні пес Патрон

Потрапив до лікарні пес Патрон

У чотириногого захисника України брали кров. Найпопулярніший пес України на прізвисько Патрон потрапив до лікарні. На його Instagram-сторінці повідомляється, що у нього взяли багато крові для аналізів.

Виявляється, що через роботу сапером і те, що Патрон вдихає багато токсичних речовин, йому постійно потрібно спостерігатися у лікаря.

Також в описі йдеться про те, що Михайло тримав Патрону рот і закривав очі, щоб він не бачив голку. На щастя, зараз з собакою все добре.

"Я здоровий, але повинен планово проходити обстеження і здавати аналіз крові через свою роботу сапером. Я вдихаю речовини, які при накопиченні в організмі можуть завдати мені шкоди. Щоб цього не сталося, я під постійним наглядом людей і лікарів", - повідомляється в публікації.

Через особливості роботи Патрон має бути під постійним медичним контролем. Справа в тому, що він вдихає токсичні речовини.

Пес Патрон, який служить у ДСНС України, разом зі своїм господарем Михайлом Ільєвим, начальником частини піротехнічних робіт відомства на Чернігівщині, вирушили на обстеження до лікарні. Про це повідомляється в Instagram собаки-сапера.

"Мене жорстоко схопили та тримали 10 людей. Я кричав: "Ні! Це моя кров! Я вам її не віддам!". Найгірше, що Михайло (!!!), Михайло теж був задіяний під час цього жорстокого поводження з тваринами... Тримав мені рота, заплющував очі, щоб я не бачив голку. Я бачив! Я все бачив! І всіх запам'ятав! Зі мною все гаразд, не рахуючи, що у мене взяли ціле відро крові. Я здоровий, але повинен планово проходити обстеження і здавати аналіз крові через свою роботу сапером. Я вдихаю речовини, які при накопиченні в організмі можуть завдати мені шкоди. Щоб цього не сталося, я під постійним наглядом людей та лікарів", - йдеться у публікації.

Також Патрон звернувся до українців з проханням не забувати про тварин, про яких нема кому подбати.

"Тварини мають право на якісну медицину, отримувати найкращі ліки та турботу. Кожна тварина, навіть хом'ячки. Але у них немає коштів на це. Сподіваюся, ми зможемо разом їм допомогти", - заявив він.

Нагадаємо, раніше Патрона було нагороджено відзнакою Золота лапа кінологічного клубу Ірландії.

Тварини "на службі": хто допомагає ЗСУ захищати Україну

Нещодавно у Києві нагородили чотирилапих захисників. Собаки, які беруть активну участь у бойових діях в Україні отримали також подарунки у вигляді солодощів.

Особливе визнання отримав пес Патрон. На його честь "Укрпошта" навіть випустила першу благодійну марку.

Крім того, пес Патрон став героєм мультсеріалу, а пізніше Артем Пивоваров разом з ним переспівав свій хіт.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-02-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1279

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]