Головна » 2016 » Жовтень » 2 » "Повія", "боягуз", "злидень з підворіття"- Гіркін про Путіна

"Повія", "боягуз", "злидень з підворіття"- Гіркін про Путіна

Один з провідних керівників російського збройного вторгнення до України, міжнародний терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) дозволив собі цілу серію досить жорстких образ на адресу чинного російського президента Володимира Путіна.

В інтерв'ю одному з YouTube-каналів він назвав його "повією", обґрунтовуючи таку образу, як він висловився, постійними перебіжками лідера РФ від американців до китайців та назад. Окрім того, він вважає господаря Кремля зрадником.

Далі, коли мова зайшла про Курильські острови, колишній фейковий "міністр оборони" окупаційної адміністрації Донецька сказав: "Путін - крендель, котрий за Собчаком портфель носив і не йому торгувати російськими територіями."

"Володимир Володимирович просто злякався ще в 2014 році й став відступати. Його боягузтво змушує здавати свої позиції, і він буде продовжувати це робити доти, доки є така можливість. Його ніщо не зупинить. Він не вгамується до тих пір, поки все не буде продано, зокрема і Кремль, тому, що він вже продав і віддав увесь російський народ", - наводить слова терориста Діалог.UA.

На цьому Гіркін не припинив звинувачувати свого колишнього "головнокомандувача" (вираз із попередніх виступів бойовика) їх образах, й на додачу заявив, що тепер вважає Путіна "бомжем з підворіття" та "терпилою".

Після трагедії МН17 і втечі зі Слов'янська військовий злочинець повернувся в Москву, де заявив про створення "опозиційного" до Кремля нового політпроекту.

Своїм основним опонентом Гіркін вважає помічника президента РФ Владислава Суркова. За його словами, той причетний до фальсифікації стосовно нього кримінальної справи про нібито вбивство двох осіб в Санкт-Петербурзі. У квітні по цій справі російські правоохоронці допитали мати терориста.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11084

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]