Головна » 2014 » Березень » 12 » "Правий сектор" розпочав формування підрозділу "Схід"

"Правий сектор" розпочав формування підрозділу "Схід"

Дмитро Ярош розпочав формування новий підрозділ "Правого сектору" на Сході України. Про це Ярош повідомив на сторінці "Правого сектору" у Facebook.

"Сформувати «Правий сектор»-Схід, який складається з 4 (чотирьох) областей: Харківської, Донецької, Полтавської, Луганської. Керівником силового блоку "Правого сектора”-Схід призначається Андрій Білецький, Політичним керівником - Ілля Ківа", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, Ярош створив штаб «Правого сектора-Схід» для координації діяльності осередків, які підпорядковуються цьому штабу.

Групи, які бажають приєднатися до «Правого сектора»- Сход, можуть зв’язатися зі штабом на Сході.

Як повідомлялось, сьогодні Басманний суд Москви за клопотання Слідчого комітету Росії оголосив рішення про заочний арешт лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша.

Нагадаємо. 5 березня офіційний представник Слідчого комітету РФ Владімір Маркін заявив, що лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша в Росії заочно оголосили у міжнародний розшук. 

У Генпрокуратурі України запевнили, що немає підстав для затримання і видачі Яроша поліції Росії.

3 березня Головне слідчим управлінням Слідчого комітету Російської Федерації порушило кримінальну справу проти лідера «Правого сектора» Дмитра Яроша за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 205.2 КК РФ і ч. 2 ст. 280 КК РФ (публічні заклики до здійснення терористичної та екстремістської діяльності, здійснені з використанням засобів масової інформації).

У «Правому секторі» вважають, що цією справою Росія намагається залякати національно-визвольний рух України.




За матеріалами: Новини сьогодні
12-03-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11113

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]