Головна » 2013 » Березень » 21 » Правильний сніданок - запорука успішного дня і джерело здоров'я

Правильний сніданок - запорука успішного дня і джерело здоров'я

                    Правильний сніданок - запорука успішного дня і джерело здоров'я.

Більшість з нас обмежується однією чашкою кави або чаю на сніданок. У такому випадку існує висока ймовірність виникнення депресій, а також захворювань судин і серця.

Звичайно, це не означає, що ви повинні відправлятись на кухню відразу, відкривши очі вранці. Почекайте близько 30 хвилин, а потім можете починати сніданок.

Прокинувшись, можна випити на голодний шлунок половину склянки теплої води. Це необхідно для того, щоб вашому організму було простіше вивести токсини. Якщо ви не хочете пити просто воду, додайте в неї кілька крапель соку лимона або одну чайну ложку меду.

Щільність сніданку залежить від роду ваших занять протягом дня. Наприклад, для працівників розумової праці рекомендується не переїдати під час сніданку, щоб уникнути почуття сонливості і млявості. Таким людям рекомендується включити в свій ранковий раціон невелику кількість меду чи маленьку плитку шоколаду. Це необхідно для надходження в організм глюкози, яка призводить до активації розумової діяльності. Сніданок повинен складатися з йогурту, варених яєць, сирної маси або пластівців з молоком.

Більш щільний сніданок рекомендується для людей, чиє життя пов'язане з фізичною працею. У цьому випадку приготуйте собі на сніданок бутерброд з помідором, болгарським перцем і відварним курячим м'ясом. Замініть білий хліб хлібом з висівок. Ваш сніданок також може складатися з молочних каш і омлетів з сиром.

Величезну роль повноцінний сніданок грає в житті студентів, особливо під час сесії. Студентам найкраще починати свій день з сирників, оладок з варенням, молочного коктейлю. Також можна з'їсти на сніданок мюслі з сухофруктами або горішками.

Напій також відіграє велику роль у сніданку. Якщо ви віддаєте перевагу пити чай вранці, то краще вибрати чорний чай з вершками, ніж зелений. Дуже корисно починати свій день з какао, яке можна приготувати на нежирному молоці. Какао є не тільки смачним напоєм, але й добре стимулює розумову діяльність.

За матеріалами: Новини сьогодні
21-03-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11593

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]