Головна » 2013 » Грудень » 18 » Прес-секретар Білого дому Джей Карні про російсько-українські угоди

Прес-секретар Білого дому Джей Карні про російсько-українські угоди

Запитання: Ще останнє запитання щодо України. Сьогодні Путін запропонував надати 50 мільярдів доларів у формі придбання облігацій, а також нижчих цін на енергію для України. Чи Білий дім бачить у цьому втручання в процес прийняття рішень у Києві?
Карні: Я можу сказати вам, що ми бачили повідомлення про цю угоду і вивчаємо її – швидше, ми чекаємо деталей і розглянемо їх, коли ми їх побачимо. Але будь-які угоди, укладені між Києвом і Москвою, не будуть враховувати вимог тих , хто бере участь в публічних протестах по Україні.

Як ми вже говорили в минулому, ми закликаємо українську владу прислухатися до свого народу і знайти спосіб відновити шлях до мирного, справедливого, демократичного та економічно процвітаючого європейського майбутнього, до якого прагнуть громадяни України. І ми закликаємо український уряд негайно розпочати діалог з опозицією і всіма іншими зацікавленими сторонами, хто через публічні демонстрації висловив своє бажання кращого для України.

Знову ж, ми подивимось на деталі угод, про які повідомлено, коли вони стануть доступні, але вони не враховують вимог, які висловили мирні демонстранти в Україні.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-12-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11185

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]