Головна » 2018 » Листопад » 21 » При необхідності проведення робіт із залученням спецтехніки - беремо автокран в оренду

При необхідності проведення робіт із залученням спецтехніки - беремо автокран в оренду

автокран Будівельний сектор в країні активно розвивається. І все більшої популярності набирає така послуга, як оренда спецтехніки. Це зручно, завдяки великому вибору техніки, і економічно вигідно, особливо на початковому етапі розвитку будівельної фірми. В Україні вигідно орендувати автокрани та іншу спецтехніку можна онлайн за допомогою сайту https://atpbud.com/ua/.

Що таке автокран, де його застосовують?

Автомобільні крани йдуть на чолі списку будівельної спецтехніки. Адже вони мають досить високу швидкістю руху, що дозволяє оперативно застосовувати їх на ділянках, які досить віддалені одна від одної. З їхньою допомогою здійснюють вантажні і розвантажувальні роботи, а також монтажні, вантажопідйомні та демонтажні роботи.

Компанії надають для своїх клієнтів в оренду найширший модельний ряд спецтехніки, таких як Івановець, МАЗ і КАМАЗ, Liebherr LTM і інші, тобто можна вибрати техніку з необхідними технічними характеристиками, які залежать саме від того, які роботи потрібно буде виконати. Найпопулярнішими на ринку є крани з вантажопідйомністю починаючи від 14 тонн і до 200 т, включаючи і найбільш затребувані на сьогоднішній момент - це 16 і 25 тонні.

Для тих клієнтів, яким потрібно виконати роботи по підйому вантажу на певну висоту, є вигідні умови по оренді техніки, що має довжину стріли від 11 метрів і до 65.

Чому оренда автокрана вигідна

До послуг спеціалізованої компанії звертаються приватні особи, а також будівельні компанії, досить великі і фінансово стабільні. Однак вони не купують спецтехніку у власність, а користуються послугами з її оренди. Чому?

По-перше, відмінний технічний стан будівельної техніки, яку пропонують в оренду.

По-друге, високий професіоналізм водіїв, великий досвід, їхня відповідальність і старанність. Це дозволяє здійснити всі види робіт, таких як переміщення важких і габаритних вантажів, або монтаж або демонтаж металевих конструкцій або споруд, підйом будь-якого вантажу на задану висоту, швидко, якісно і без проблем.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-11-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1875

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]