Головна » 2015 » Грудень » 24 » Причини відвідати Львів: Старе місто, Личаківський цвинтар і не тільки

Причини відвідати Львів: Старе місто, Личаківський цвинтар і не тільки

Туризм в західній Україні завжди був одним з найважливіших напрямків розвитку регіону. Подивитися в Західній Україні дійсно є що. Львів - одне з найпопулярніших міст серед туристів може запропонувати прекрасні прогулянки Старим містом, музеї та багато іншого.

Пропонуємо кілька місць обов'язкових для відвідування в Львові, а також нагадуємо, що екскурсії Львовом краще за все замовити на порталі feel-tour.in.ua.

Старе місто. Стара частина міста виглядає як частина Центральної Європи. Тут сплелися православні, католицькі, вірменські церкви. Все це підтверджує багатокультурне минуле міста.

Личаківське кладовище. У 3-х кілометрах від центру міста знаходиться одне з найзнаменитіших цвинтарів в Європі. На Личаківському цвинтарі об'єднані ландшафтний дизайн і двохсотрічні пам'ятники. Кладовище було засновано в 1786 році і зараз має статус музею-заповідника.

Ринкова площа - це місце соціального життя городян і туристів. Тут повно невеликих ресторанчиків і кафе. Обов'язково спробуйте львівську каву в одному з кафе на відкритому повітрі. На ринковій площі часто проходять театралізовані вистави.

Проспект Свободи - це широка вулиця, обсаджена зеленню. Тут також знаходиться Львівський оперний театр. Екстер'єр оперного театру з 1990 року прикрашають тріо крилатих статуй. На південь від Львівської опери розташований пам'ятник великому українському поетові Тарасу Шевченку та польському барду Адаму Міцкевичу.

Стрийський парк. Південніше від центру Львова знаходиться відмінне місце для неспішних прогулянок в оточенні зелені - це Стрийський парк. Тут можна чудово відпочити всією сім'єю, організувавши пікнік.

Мазох кафе. Кафе названо на честь одного з синів Львова - Леопольда фон Захер-Мазоха. Незважаючи на те, що місто переповнене різними кафе, Львів не забуває і свою історію. Мазох кафе має унікальну і дуже цікаву модель обслуговування клієнтів.

Вишиванки - біла сорочка з вишитим візерунком у національних традиціях. Вишиванка може стати відмінним сувеніром, привезеним з України.

Знайти вишиванки ручної роботи можна на ремісничому ринку, який розташований на перетині вулиць Лесі Українки та Театральної. Купити вишиванки можна і на Краківському ринку, де окрім вишиванок їсти фрукти, овочі, недорогий одяг та багато іншого.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-12-2015
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11460

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]