Головна » 2016 » Грудень » 27 » Прикордонники на Закарпатті втретє затримали того самого іранця

Прикордонники на Закарпатті втретє затримали того самого іранця

Прикордонники відділу "Ужгород" Чопського загону неподалік від українсько-словацького кордону затримали порушника-іноземця за спробу незаконного перетину державного кордону.

"Про те, що неподалік держкордону, в районі ужгородського аеропорту, з'явився чужинець, правоохоронцям повідомили місцеві жителі. З метою перевірки отриманої інформації прикордонники відразу почали пошукові заходи. Через деякий час на відстані близько 1 км від лінії кордону, незнайомець був затриманий", - йдеться в повідомленні прес-служби Держприкордонслужби України, оприлюдненому у вівторок, 27 грудня.

Чоловік документів при собі не мав, однак назвався громадянином Ірану 1959 року народження. Від будь-яких інших пояснень затриманий відмовився.

"Крім того, пізніше, в ході перевірки було встановлено, що на Закарпатті цього громадянина прикордонники затримують вже втретє", - повідомляють у прикордонному відомстві.

З метою встановлення обставин правопорушення громадянина доставили в пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Зараз тривають заходи перевірки.

Раніше повідомлялося, що українських прикордонників запідозрили в переправленні мігрантів до Словаччини.

    

 


За матеріалами: Новини сьогодні
27-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1845

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]