Головна » 2017 » Травень » 12 » Про арешт причетних до бійок 9 травня в Дніпрі заявляють у поліції

Про арешт причетних до бійок 9 травня в Дніпрі заявляють у поліції

У поліції стверджують, що затримали чоловіка, який керував "тітушками" під час сутичок 9 травня в Дніпрі. За даними прокуратури, під вартою перебувають вже четверо підозрюваних у причетності до заворушень.

Поліція Дніпропетровської області затримала чоловіка, який, як стверджують в поліції, керував так званими "тітушками" під час подій 9 травня в Дніпрі. Про це в п'ятницю, 12 травня, повідомив речник Національної поліції України Ярослав Тракало.

"Поліція Дніпра затримала в Новомосковську чоловіка, який керував "тітушками" під час подій 9 травня. Це - 27-річний місцевий житель із багатим кримінальним минулим", - цитує Тракала інформагенція "Інтерфакс-Україна". 

Як зазначили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області, на відео видно, що саме затриманий, а не поліцейський віддавав команди та скеровував дії молодиків, які жорстоко побили ветеранів АТО.

12 травня Жовтневий суд Дніпра закінчив розгляд справ з обрання запобіжних заходів кільком фігурантам справи: трьох підозрюваних у масових заворушеннях 9 травня залишать під вартою на 60 діб. Двох із них підозрюють в участі в масових заворушеннях, ще одному - інкримінують також організацію та участь.

У прокуратурі Дніпропетровської області повідомили, що на вечір п'ятниці під вартою перебували вже четверо підозрюваних, вісьмом особам повідомлено про підозру у вчиненні масових заворушень.

Нагадаємо, прокуратура розслідує кримінальне провадження про масові заворушення у місті 9 травня. 14 осіб, у тому числі 6 співробітників Національної поліції, були травмовані в результаті зіткнень у Дніпрі 9 травня.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-05-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1801

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]