Головна » 2022 » Червень » 23 » Про постійний фонд для запобігання пандеміям домовилася G20

Про постійний фонд для запобігання пандеміям домовилася G20

запобігання пандемія

Коронавірус не був останньою пандемією — з цим погоджуються багато експертів. В цей час створюється постійний фонд для кращого запобігання масовим захворюванням у майбутньому.

Країни G20 домовилися про створення фонду для кращої підготовки до майбутніх пандемій.

Фонд фінансового посередництва (FIF), очолюваний Світовим банком, як очікується, почне діяти до кінця місяця після засідання ради директорів Світового банку, заявила міністр фінансів Індонезії Шрі Мульяні Індраваті у вівторок увечері після закінчення зустрічі міністрів фінансів та охорони здоров'я країн G20 у Джакарті. Цього року Індонезія головує у G20.

Деякі країни, включаючи Німеччину, Індонезію та Сінгапур, а також США та Європейський Союз, вже пообіцяли виділити на FIF загалом 1,1 мільярда доларів, сказав він.

Проте міністр охорони здоров'я Індонезії Буді Гунаді Садікін сказав, що гроші — це лише частина розв'язання глобальної кризи охорони здоров'я. "Нам необхідно конвертувати ці гроші у швидкий та справедливий доступ до екстрених медичних втручань, таких як вакцини, терапевтичні засоби та діагностика".

Міністри охорони здоров'я країн G20 зустрінуться для подальших переговорів на Балі наприкінці жовтня — безпосередньо перед початком саміту лідерів G20, який пройде на популярному курортному острові 15 та 16 листопада.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-06-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11186

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]