Головна » 2015 » Вересень » 4 » Про створення спільного оборонного підприємства домовилися Україна і Польща

Про створення спільного оборонного підприємства домовилися Україна і Польща

Державний концерн "Укроборонпром" та польська компанія "Lubawa S.A." домовилися про створення спільного підприємства. Про це йдеться в Меморандумі, який сторони підписали в рамках участі української делегації у Міжнародній виставці "MSPO-2015", що проходить у польському місті Кєльце, повідомляється на сайті "Укроборонпрому".

"Україна взяла курс на вступ до структур колективної безпеки НАТО. Польща є гідним партнером в цьому напрямку нашого розвитку. Об'єднання виробничого та наукового потенціалу "Укроборонпрому" і "Любави" дозволить підвищити якість вітчизняної продукції, а також буде посилювати співпрацю між двома країнами", - заявив Генеральний директор Концерну Роман Романов.

За його слів, співпраця з польською компанією "Любава" дозволить створити перше в Україні державне підприємство спільно із західними партнерами. На вітчизняних виробничих потужностях розмістять сучасні технології, обладнання та нададуть усі необхідні початкові матеріали. "Українські інвестиції в цей проект – нові робочі місця", додав очільник "Укроборонпрому".

Зі свого боку, Генеральний директор "Любави" Марчін Кубіца зазначив, що компанія має величезний досвід в передачі своїх технологій. "Наша мета – створити спільне підприємство, яке буде працювати саме в Україні, продукція якого буде працювати як для українського ринку, так і для світової арени".

Напередодні, делегація "Укроборонпрому" відвідала усі виробничі майданчики "Любави" в Польщі, вивчила ринки збуту та отримала відгуки від сьогоднішніх замовників її продукції.

"Ми впевненні, що країна отримає якісний продукт від такої співпраці", - прокоментував підписання Меморандуму про спільне підприємство Заступник генерального директора з розвитку ДК "Укроборонпром" Артур Херувімов.

Раніше повідомлялось, що державний концерн "Укроборонпром" має намір залучити до складу керівництва компанії іноземного топ-менеджера з метою прискорення переходу українського оборонно-промислового комплексу на стандарти НАТО.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-09-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1930

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]