Головна » 2024 » Червень » 7 » Про війну в Газі - Нетаньягу в Конгресі США "розповість правду"

Про війну в Газі - Нетаньягу в Конгресі США "розповість правду"

Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу 24 липня виступить на спільному засіданні Конгресу США, аби «розповісти правду» по війну Ізраїлю проти ХАМАСу в секторі Гази. Про це повідомляє спікер Палати представників Майка Джонсона та лідера республіканської меншості в Сенаті Мітча Макконела.

"Мені дуже приємно мати привілей представити Ізраїль в обох палатах Конгресу і розповісти правду про нашу справедливу війну проти тих, хто прагне нас знищити, представникам американського народу і всього світу", – йдеться у заяві Нетаньягу.

Візит ізраїльського прем’єра до Вашингтона відбувається на тлі напруженості між ним і президентом країни Джо Байденом, який підтримував кампанію Ізраїлю в Газі, однак останнім часом став більш критично ставитися до її тактики і призупинив відправлення деякого озброєння, йдеться у матеріалі.

Наразі незрозуміло, чи відбудеться зустріч Нетаньягу з Байденом під час візиту прем’єра Ізраїлю до США.

Як повідомлялося, 9 травня президент США Джо Байден заявив, що припинить постачання наступальної зброї до Ізраїлю, якщо ЦАХАЛ продовжить наземну операцію та ввійде в місто Рафах на півдні сектору Гази.


За матеріалами: Новини сьогодні
07-06-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1541

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]