Головна » 2017 » Червень » 30 » Про ЗНО на Донеччині: перші результати

Про ЗНО на Донеччині: перші результати

Про ЗНО на Донеччині: перші результати

З 14 тисяч школярів максимум балів не набрали і десять осіб

Цього року виконання завдань із зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) виявилися складними для багатьох школярів. Про це свідчать результати ЗНО. У період основної сесії в цьому році тести написали близько 14 тисяч осіб. 740 школярів приїхали писати тестові завдання з непідконтрольних територій.

Спостережна комісія зареєструвала всього лише 25 порушень. Найчастіше виганяли із залу за наявність мобільного телефону або шпаргалок. Якщо ви плануєте здавати тести до ЗНО 2018, тоді радимо вам розпочинати готуватися за допомогою порталу book4school.com.ua.

Але найсумнішим для школярів стали результати ЗНО. Максимальні 200 балів набрали лише вісім учасників. Лідери живуть в Бахмуті, Краматорську, Слов'янську та Маріуполі. У сусідній Луганській області таких результатів не показав ніхто.

Абітурієнти з Донбасу здадуть в Україні додаткове ЗНО

Для тих учасників зовнішнього незалежного оцінювання, які не встигла написати тестування в основний період, організована додаткова сесія. У ній візьмуть участь і школярі, які живуть по сторону розмежування, але не зуміли з низки об'єктивних причин приїхати до пунктів проходження ЗНО.

Колишні школярі зможуть з 3 липня до 12 липня виконати всі тестові завдання та отримати сертифікати. Додаткова сесія ЗНО пройде в Слов'янську та Маріуполі.

Майбутні абітурієнти здадуть українську мову і літературу - цей предмет обрали 209 учасників, математику (її обрали 165 учнів) та історію України (114).

На Донеччині 55% школярів не підтвердили золоті медалі

У Донецькій області під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) 55% випускників не підтвердили рівень знань, необхідний для отримання золотих медалей.

Так, в Краматорську навчальний рік з відзнакою закінчили 27 учнів, з яких 21 претендували на отримання золотих медалей і 6 - на отримання срібних. Після проведення ЗНО 14% з них не підтвердили золоті медалі.

За словами начальника відділу освіти Костянтинівської районної державної адміністрації Наталії Виниченко, в Костянтинівському районі претендентів на отримання медалей було 8 осіб. Після проходження ЗНО тільки 6 учнів підтвердили необхідний рівень знань, з яких 5 отримають золоті медалі. Відповідно, кількість медалістів стала меншою на чверть.

Також раніше повідомлялося, що в Покровську з 20 випускників, які претендують на отримання золотих медалей, залишилося 15. Таким чином, медалістів стало менше на 25%.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-06-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1951

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]