Головна » 2017 » Лютий » 1 » Програма охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області

Програма охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області

На розгляд крайових депутатів вноситься проект рішення «Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області на 2016 – 2018 роки».

Як наголошують розробники цього проекту, він спрямований на реалізацію положень Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області до 2020 року.

Його мета – забезпечення реалізації екологічної політики, спрямованої на стабілізацію та поліпшення стану навколишнього природного середовища на території області, що, свою чергу, призведе до зменшення негативного впливу на навколишнє середовище і буде реалізоване через впровадження заходів із берегоукріплення річок області, механізованої переробки твердих побутових відходів продуктивністю, будівництво господарсько-побутової каналізації, реконструкцію каналізаційних очисних споруд, проведення науково-технічних конференцій і семінарів, організація виставок та інших заходів щодо пропаганди охорони навколишнього природного середовища, видання поліграфічної продукції з екологічної тематики, оснащення пунктів спостережень за забрудненням атмосферного повітря в місті Ужгороді системами та приладами для контролю концентрацій забруднюючих речовин в атмосферному повітрі в рамках забезпечення Державної програми моніторингу довкілля.

Фінансування заходів, буде здійснюватись за рахунок коштів та в межах видатків обласного бюджету на відповідний рік.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми, всього,- 762892,5 тис.гривень, у т .ч. коштів обласного бюджету.- 65378.7 тис.гривень, коштів районних, міських (міст обласного значення) бюджетів- 83684.7 тис.гривень.

Прийняття цього рішення сприятиме покращенню екологічного стану області, підвищенню рівня охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання природних ресурсів, забезпеченню екологічної безпеки.

Проект рішення завчасно оприлюднено на сайті облради за цим посиланням: http://zakarpat-rada.gov.ua/category/proekty-rishennya/


За матеріалами: Новини сьогодні
01-02-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1942

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]