Головна » 2018 » Червень » 6 » Пройде міжнародний «Карпати Фест» у суботу в ужгородському замку

Пройде міжнародний «Карпати Фест» у суботу в ужгородському замку

Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна святкує своє 15-річчя. З цієї нагоди у регіонах трьох країн відбуваються святкові заходи, де можна дізнатися про транскордонне співробітництво держав, а також познайомитися з культурою прикордоння.

У рамках святкування співпраці, у п’ятницю, 8 червня, в Ужгороді, у культурно-історичному центрі «Совине гніздо» відбудеться конференція на тему транскордонної співпраці на території Карпат. Участь у конференції візьмуть представник міністерства інвестицій та розвитку Польщі Рафал Баліньскі, представник міністерства економічного розвитку і торгівлі України Ганна Белоколос, керівники Закарпаття – Геннадій Москаль та Михайло Рівіс, а також голова Львівської облради Олександр Ганущин. Передуватиме старту конференції брифінг для представників ЗМІ. Початок об 11.30.

У суботу, 9 червня, рамках святкування річниці співпраці організатори запрошують на фестиваль “Карпати Фест”, що відбудеться в Ужгородському замку. О 16-й годині тут стартують майстер-класи з ремесел та ярмарок. О 18-ій – концерт гуртів Rock-H (Україна), Orkiestraśw.Mikołaja (Польща), Joryj Kłoc (Україна).

Вхід – безкоштовний, – повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.


За матеріалами: Новини сьогодні
06-06-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1592

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]