Головна » 2023 » Квітень » 6 » Просять повернути смертну кару на росії

Просять повернути смертну кару на росії

Вже два лідери парламентських фракцій висловилися на підтримку цього.

Конституційний суд росії закликали переглянути позицію про мораторій на смертну кару, так як рф більше не в Раді Європи.

"Прошу Валерія Зорькіна (глава кс рф) переглянути позицію кс рф про мораторій на смертну кару, пов'язану ще зі вступом росії до Ради Європи. Ми давно не в РЄ. На тлі атак і терактів укрон*циків потрібно повертати смертну кару для терористів і їх пособників", - написав лідер фракції "справедлива росія - за правду" в держдумі сергій миронов.

Кілька днів тому про скасування мораторію на смертну кару висловився також лідер іншої парламентської партії - лдпр - леонід слуцький.

"Те, що сталося з нашим товаришем, з владленом татарським, те, що зараз відбувається на полях "спеціальної військової операції", стукає в наше серце з тим, щоб ми переглянули цю норму", — заявив Слуцький на пленарному засіданні держдуми, пишуть пропагандистські ЗМІ.

Ліквідація татарського - що відомо

2 квітня в Санкт-Петербурзі під час "творчого вечора" пропагандиста і воєнкора владлена татарського здетонувала подарована йому статуетка. В результаті вибуху він і загинув.

Цього ж дня силовики затримали дівчину, яка зробила йому цей подарунок. Нею виявилася прихильниця опозиції Дар'я Трепова. 4 квітня її заарештували на 2 місяці. За версією слідства, якийсь "Організатор з України" попросив Дарину принести статуетку з бомбою на зустріч татарського з шанувальниками.

Однак пізніше відповідальність за вбивство російського "воєнкора" владлена татарського взяла на себе"Національна республіканська армія".


За матеріалами: Новини сьогодні
06-04-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1271

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]