Головна » 2017 » Лютий » 9 » Провели конструктивну зустріч з Москалем закарпатські пересічники

Провели конструктивну зустріч з Москалем закарпатські пересічники

Сьогодні ініціативна група власників транспортних засобів з іноземною реєстрацією разом з головою Закарпатської ОДА Г. Г. Москалем.

Вирішували проблемні питання, щодо ситуації, яка виникла внаслідок закриття ДПС “малого кругу” для “пересічників” та варіанти її вирішення. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук пише Віталій Тереля.

    Була досягнута згода звернутись до Президента України Порошенко П. О., як Гаранта Конституції (додатково будемо інформувати), з вимогою захисту прав людини(тобто наших прав), що прописані в статтях Конституції України 9, 22, 24, 26, 33, 41 де прямо вказано про те, що кожна людина має право користуватись особистим майном на свій розсуд, також повертатись додому без пояснення причин, коли це потрібно, а також, що громадяни України мають в своїй державі такі самі права та обовязки,як і громадяни інших держав та особи без громадянства. Також було вирішено звернутись з вимогою до ДПС, ДФС, Кабміну про тимчасове негайне вирішення питання про поновлення “малого кругу” для зменшення напруги в суспільстві та уникнення неправомірних вимушених дій власників транспортних засобів з іноземною реєстрацією.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-02-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1879

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]