Головна » 2013 » Червень » 15 » Ректор Ващук передав правоохоронцям звернення студентів про факти хабарництва

Ректор Ващук передав правоохоронцям звернення студентів про факти хабарництва

Група студентів географічного факультету звернулася до ректора УжНУ зі скаргою про вимагання та отримання від них по 550 гривень молодим викладачем кафедри економічної теорії (вихованцем В.Мікловди та М.Пітюлича) доцентом М. за позитивне вирішення питання складання заліку. Аналогічне звернення до ректора надійшло і від деканату географічного факультету.

Як стало відомо, ректор у той же день звільнив за відповідною статтею горе-викладача та спрямував матеріали за фактом хабарництва до правоохоронних органів. Окрім цього, ректор зобов’язав декана географічного факультету взяти під особистий контроль подальше навчання вказаних студентів з метою унеможливлення необ'єктивного ставлення до них з боку "друзів-колег" хабарника.

Чим закінчиться ця історія наразі невідомо, оскільки викладачу, про якого йдеться, вдалося заднім число отримати лікарняний.

Вперше в історії УжНУ керівництво принципово відреагувало на звернення студентів, а самі студенти отримали надію, що їх звернення і в подальшому не залишатимуться без розгляду, - інформує сайт університету.



За матеріалами: Новини сьогодні
15-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11215

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]