Головна » 2022 » Квітень » 25 » Ремонт квартири: популярні варіанти дизайну інтер'єра

Ремонт квартири: популярні варіанти дизайну інтер'єра

дизайн інтер'єр

Для дизайну приміщень зараз використовують багато різних стилів - як етнічних, так і сучасних. Чимало серед них популярних, які зустрічаються у різних проектах досить часто, інші - можна зарахувати до розряду "на любителя". Звичайно, перевагу краще віддати першій категорії. Проте найголовніше — щоб інтер'єром і ремонтом займалися професіонали. Саме тому, якщо вас цікавить з чого почати ремонт в новобудові насамперед, тоді радимо звернутися за допомогою на портал nsdgroup.com.ua. Адже ремонт і дизайн квартир від NsdGroup завжди на висоті, бо порадує замовника і в естетичному, і в фінансовому плані.

Які ж сучасні стилі найуніверсальніші та найпопулярніші?

Мінімалізм

Велику популярність набув мінімалізм, причому не згасає вона в дизайні інтер'єру вже близько 15-20 років. Чому цей стиль такий популярний? Причина досить проста: у ньому немає жодної речі, до якої можна причепитися. Особливо подобається мінімалізм любителям:

  • чітких форм;
  • ідеальних пропорцій;
  • і, звичайно, хейтерам всіх дрібничок в інтер'єрі.

Хай тек

Наголос у цьому стилі робиться на практичність. Саме це пояснює настільки широке поширення Хай-тека. До того ж - це дуже незвичайний стиль, і ця несхожість відображається у кожному предметі:

  • меблі;
  • прикраси;
  • різні інтер'єрні рішення повинні бути обов'язково нестандартними, а ще схожими на дизайн майбутнього.

Хай-тек передбачає і використання абсолютно нових технологій, тому його часто вибирають люди, чиє життя безпосередньо пов'язане з бізнесом та технікою. Замовити професійний хай тек ремонт в Україні ви завжди зможете на сайті компанії NsdGroup.

дизайн інтер'єр

Бруталізм

Голі бетонні або цегляні стіни з повною відсутністю оздоблення та прикрас. Знайомтеся - це бруталізм. Чому він популярний? Це досить молодий стиль, якому лише близько п'ятдесяти років – його століття просто ще не минуло. До того ж є безліч любителів простоти та строгості в інтер'єрі. Бруталізм відрізняють саме ці риси.

Стиль Лофт

Лофт - це досить новий стиль, і він відразу після свого виникнення сподобався багатьом. Головною відмінністю цього стилю можна без сумнівів назвати лаконічність. Хто обирає стиль лофт? Це творчі люди, які живуть у великих містах по всьому світу. Вибір вони доводять тим, що в стилі Лофт досить просте рішення величезної міської проблеми - ховати труби і вентиляційні відсіки не треба, для Лофта характерне їхнє виставлення напоказ. До того ж для стилю характерне досить просте оздоблення кімнати, а також те, що використовуються найпростіші та бюджетні матеріали:

  • фарба;
  • дерев'яні панелі;
  • плитка.

Популярною також є імітація голої стіни.

Короткий висновок

Ці стилі можна назвати одними з найпопулярніших у дизайні серед усіх сучасних. Вони цікаві, лаконічні і, звичайно, оригінальні.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-04-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11049

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]