Головна » 2016 » Січень » 6 » «Різдвяну майстерню» для школярів організували у Рахові

«Різдвяну майстерню» для школярів організували у Рахові

5 січня об 11.00 у приміщенні Рахівської районної бібліотеки для школярів Рахова працівники Карпатського біосферного заповідника організували «Різдвяну майстерню».

Ще не так давно різдвяні віночки були елементом західної культури. Та зміни проникають у наше життя і тепер в Україні все частіше можна зустріти прекрасну традицію виготовлення різдвяного віночка своїми руками для того, щоб наповнити власний будинок чи квартиру атмосферою свята.

«Різдвяний віночок – прекрасна альтернатива живій ялинці! Для виготовлення віночків використовуються хвойні гілки, які зрізують з нижньої частини стовбура зрілих дерев. З часом це гілля у дерев відмирає, тож шкода довкіллю не наноситься. Для декору використовуються шишки, жолуді та інш., для роботи – ножиці, картон для основи, нитки, кольоровий папір, декоруючі елементи, ялинкові іграшки.

У виготовленні віночків окрім школярів взяли участь і працівники Рахівської районної бібліотеки. Невимушена, весела, передріздвяна атмосфера допомогла учасникам виготовити надзвичайно красиві різдвяні віночки.

Працівники Карпатського біосферного заповідника щиро дякують за співпрацю господарям Рахівської районної бібліотеки.

Всіх вітаємо із Різдвом Христовим!


За матеріалами: Новини сьогодні
06-01-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11001

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]